Op deze pagina een overzicht van tot nu toe bekende activiteiten.
Nieuwe onderdelen worden van tijd tot tijd ingevoerd.

11 november: Regioconcert in de kerk te IJhorst

17 december: Kerstconcert met Capriccio en Meppeler Mannenkoor in de kerk te Blijdenstein

Activiteiten rond Sint Nicolaas

Omstreeks eind november tot 5 december gonst het van de activiteiten in het clubgebouw. Een traditie van jaren her is onze Sint Nicolaasactie. Heren uit het koor worden omgetoverd tot prachtige Sinten en kinderen van koorleden spelen voor zwarte pieten. Een groep helpsters en helpers zorgen ervoor dat alles er piekfijn uitziet.

Zowel particulieren (huisbezoek) als bedrijven kunnen Sinterklaas en zijn zwarte pieten inhuren voor een onvergetelijke en stijlvolle Sint Nicolaas viering.

Bel of app het nummer 06 199 44 661 van de regelpiet en maak een afspraak voor een bezoek van Sint en Pieten bij u thuis, bij uw bedrijf of in uw winkelstraat.
> meer informatie