Het repertoire van het Meppeler Mannenkoor

Het Meppeler Mannenkoor onderscheidt zich door het veelzijdige en gevarieerde repertoire dat zij brengt. Gezien het algemene karakter van het koor worden bijna alle muziekstijlen gezongen. "Alle muziek die het waard is om gezongen te worden, wordt door het koor uitgevoerd".

In de loop der jaren is de goed gesorteerde muziekbibliotheek gegroeid tot ruim 500 nummers. Door diverse dirigenten zijn veel muziekstukken specifiek voor het koor gearrangeerd.

Het Meppeler Mannenkoor zingt muziekstukken in het Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Latijn, Russisch, etc. en kan een selectie maken uit:

Klassieke mannenkoorwerken
Religieuze muziek
Russische liederen
Kerstrepertoire
Negro spirituals

Het koor is voortdurend bezig met het vernieuwen van het repertoire, waarbij ook liederen uit de popwereld niet geschuwd worden.